skip to Main Content
0744 381 107 drcristinapopescu@synergymedicalcenter.ro
Consultatia Homeopatica

Consultatia homeopatica

Consultatia Homeopatica – scurtă descriere

Se desfășoară într-un mod asemănător oricărei consultații din orice specialitate medicală, incluzând discuția cu pacientul, examinarea fizică și interpretarea investigațiilor de laborator sau imagistice efectuate. Specific homeopatiei este interesul mai mare acordat discuției cu pacientul, înțelegerii modului specific de exprimare a simptomelor de boală și cum experimentează acesta suferința pe plan emoțional.

Medicul homeopat este interesat de istoricul medical al pacientului, dar și de stilul de viață, obiceiurile și preferințele alimentare, calitatea somnului, temperamentul și personalitatea acestuia. Toate aceste informații îl ajută pe medic să înțeleagă întreagă suferința a pacientului și să poată individualiza tratamentul pentru a-i crește eficientă.

Durată unei consultații homeopate inițiale este de minim o oră, iar a celor de evaluare de minim 30 minute.

Consultatia homeopatica se realizeaza doar de catre medicul homeopat. In urma consultatiei medicul prescrie un tratament cu medicamente homeopate ce este personalizat pe afectiune si pacient. Nu recomadam sub nicio forma copierea unor tratamente homeopate de la persoane cu afectiuni asemamantoare. Atentie – auto-medicatia poate crea dezechilibre grave in organism.

In cazul in care doriti mai multe informatii despre preturile consultatiilor homeopate le gasiti aici. Dr Cristina Popescu medic homeopat va sta la dispozitie pentru programari la telefon: 0744 381 107.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top